Gabriëlle

Liefde voor honden is Gabriëlle met de paplepel ingegeven. Op twaalfjarige leeftijd deed ze al mee aan haar eerste show, met de Hovawart van haar ouders, en ze was meteen besmet met het showvirus. Op haar zestiende werd zij door de heer Jan Molendijk opgeleid als ringtrainingsinstructeur. Na drie jaar lesgegeven bij KC Rotterdam is zij in 2002 voor zichzelf begonnen in Zevenhuizen (Zuid-Holland). In 2003 verhuisde de familie Veenstra naar Surhuisterveen, waar ruimte genoeg was om KynoSpirit uit te breiden. Na zes jaar werd de ruimte in Surhuisterveen te klein en verhuisde KynoSpirit naar Sebaldeburen. De huidige locatie biedt voldoende ruimte om die plannen uit te voeren die Gabriëlle in haar hoofd heeft. Dat zijn onder andere, het geven van showtraining, zowel privé als klassikaal, het organiseren van lezingen, kynologische cursussen en workshops, puppy-playgrounds en puppy-terugkomdagen en kynologische evenementen.

 

Door haar ruime ervaring in het lesgeven aan zowel beginnende eigenaars en honden die alles nog moeten leren en het daarmee soms knap moeilijk hebben, als het voorbrengen van multikampioenen en BIS winnaars en het trainen van hun ervaren baasjes, weet Gabriëlle als geen ander het beste uit jou en jouw hond te halen!

Door gezinsomstandigheden vind je Gabriëlle niet meer zo vaak op de tentoonstellingen, maar zij volgt haar cursisten wel.

Door haar interesse in gedrag, anatomie en bewegingsleer blijft ze zich permanent bijscholen. Je kunt bij haar terecht voor de beste tips en trucs. Van head straight tot een perfect freestack, van happy feet tot cavaletti. Zij weet precies welke methode het beste bij jou en jouw hond past!

Ook heeft Gabriëlle zich de laatste jaren gespecialiseerd in Body Awareness. Met deze methode kan ze honden bewust leren bewegen. Dat is waardevol voor het lichaam maar ook voor de geest van showhonden, sporthonden en huishonden. Jong en oud hebben baat bij Body Awareness, veteranen die niet meer zoveel fut hebben fleuren er helemaal van op.