Mag ik even voorstellen...

Gepubliceerd op 29 december 2022 om 16:36

Jeetje, het is alweer een hele tijd geleden dat ik de tijd genomen heb om achter het toetsenbord te kruipen voor een blog, maar goed beter laat dan helemaal niet!
Betekend meteen wel dat ik heèèèèèl veel te melden heb...

Daar zijn ze dan...

Vele van jullie en misschien wel iedereen (bewust en/of onbewust) hebben ze al even voorbij zien komen... Kyno & Spirit zijn 'geboren' onze 2 nieuwe cartoons die jullie steeds meer zullen zien, in o.a. nieuwsbrieven, flyers enz... 
Onze creatieve stagiaire Manon heeft een talent voor tekenen en zo is dan ook het idee ontstaan om 2 geweldige karakters te ontwikkelen!

Jullie gaan nog een hoop van Manon, Kyno & Spirit zien!

Wow wat een jaar...

Dat dit een bewogen jaartje was hoef ik niet uit te leggen. Wie had het kunnen verzinnen dat 2022 zo'n raar jaar zou zijn, met dikke tranen maar ook veel lichtpunten!
- Vieren van het 20 jarig bestaan van KynoSpirit, jeetje wat een mijlpaal!
- Overlijden van mijn steun en toeverlaat en de papa van mijn meiden...
- Uitbreiding van team KynoSpirit, door Steve en ook nog 4 stagiaires!
- Eindelijk weer gestart met de cursus Bouw tot beweging en lezingen (meer in 2023!!)
- Heerlijk weer een geslaagd evenement kunnen organiseren en wel het Kerst Event!
Al met al een jaar om ondanks alles trots op te kunnen zijn!
En ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar zonder de mensen (lieve ouders, top team, vrijwilligers, fijne vrienden en geweldige klanten) om me heen, was dit echt niet gelukt! Bedankt allemaal!!! Ik voel me een gezegend mens!

Kom maar op 2023!

Wat kijk ik ernaar uit om 2022 af te sluiten en 2023 vol frisse moed te starten, ja mensen natuurlijk gaat het nog steeds met ups en downs, maar we moeten het leven vieren en focussen op het positieve! 
Dus nog maar een paar weekjes en dan hebben we alweer een heerlijk evenement op stapel staan! De catwalk show is weer terug!!! Deze heerlijke avond show mag je niet missen! En al helemaal niet de stampotjes van mijn moeder ;) Dus ja, daar kijk ik nu al naar uit! 
Verder hebben we de planning voor het hele jaar weer in Kennelcare staan, dus iedereen kan weer boeken. Nu nog even verder stoeien met de planning en dan gaan we er weer voor, verschillende lezingen, workshopdagen, titerdagen en natuurlijk onze "jaarlijkse" clubshow!
Dus kom maar op 2023, wij zijn er klaar voor!!!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.