Een heftig weekje...

Gepubliceerd op 28 april 2021 om 21:39

Jeetje... dat had even wat voeten in aarde... Het schrijven van dit blog heeft mij heel wat uurtjes, traantjes en glimlachjes gekost, evenals de bewuste week waarover dit gaat.

De bewuste week van 5 t/m 11 April! Ik hoor jullie al denken, nu is het 28 April?!?!

Zoals jullie in de afgelopen blogs al hebben kunnen lezen waren we helemaal in feeststemming en terecht! Negentien jaar bestaan is niet niks natuurlijk. 11 April ging ik er dan voor zitten, het schrijven van dit blog, maar het lukte niet... We hadden echt een heerlijk evenement, super leuke mensen en een hoop lol, maar waarom lukte het schrijven niet?

Helaas was 8 April en hele nare dag, waar we zo min mogelijk aandacht hebben gegeven, want... the show must go on! Maar zoals sommige van jullie wel hebben meegekregen, 8 April hebben we helaas afscheid moeten nemen van onze kanjer Layla! Met bijna veertien jaar op de teller, was het nu dan echt haar tijd?!? Nogmaals pink ik een traantje (en meer) weg. Je laat een leegte achter meid! 

Ondanks dat je niet vanaf pup hier bent komen wonen was dit echt wel je thuis! 

We hebben enorm van je genoten en je was een topper met de puppy's tijdens de playgrounds. 
Voor altijd ben en blijf je in onze harten.

Ondanks het grote verdriet en gemis, was de volgende dag, 9 april de dag van de KynoSpirit Kwis. Hierdoor heb ik dan ook geen melding van Layla gedaan op social media, tijd voor verwerken komt later. Ik wilde liever ook niet de kwis starten met alle sterkte wensen (hoe goed bedoelt ook natuurlijk)

Het was voor ons de eerste keer dat we een online kwis hebben georganiseerd en ja ondanks het proefdraaien, liepen we op de bewuste avond toch wel tegen een paar kleine dingetjes aan, maar acht dat mocht de pret niet derven! Het was in mijn ogen een zeer geslaagde avond, waarbij we zeker heel veel gelachen hebben. Er was iets met een beetje wijn, diverse linkjes en iets met een mute knopje, maar verder... Ik heb genoten! En volgens een aantal voor herhaling vatbaar, dus wie weet... (vooral blijven "zeuren" meestal krijg je je zin hihihihi) 

Na een zeer kort avondje voor mij en een nog veel korter avondje voor Jeanine, die mij super geholpen heeft tijdens de kwis. Was het dan eindelijk zover. 10 april, de negentiende verjaardag van KynoSpirit, de dag van de actieve puzzelrit!
WOWIE wat was dat een heerlijke dag! Veel gezellige deelnemers. Een (iets te) grote route :) En super getroffen met het weer! 

Bij aankomst reed iedere deelnemer over de oprit, bij de eerste deur een warm ontvangst met goed gevulde goodiebag, leuke uitleg, iets met QR codes enz. Om vervolgens doorgestuurd te worden naar de tweede deur voor de lunchpakketjes.

Na ontvangst van al het leuks en lekkers, nog even een laatste plas en op naar het avontuur wat puzzelrit heet :) 

Het was best even omschakelen en wennen om nu met QR codes te moeten werken, maar op een enkeling na is dit iedereen heel goed gelukt! Voor ons als organisatie was het een hele gezellige dag, maar ook wel raar een evenement zonder drukte in en om het pand.

Voor de deelnemers was het natuurlijk een grote verrassing! het Westerkwartier ontdekken, en dan maar een heel klein stukje van het Westerkwartier ;) Maar goed, de route was lang zat, volgens mij ligt het record op ca 4 uur, en dat is als je de wandelingen niet uitgebreid doet. Er kwamen zelfs mensen 6 á 7 uur later pas weer binnen! Zoooo gaaf! 
We hadden heel duidelijk gekozen om er geen wedstrijdelement in te doen, dit omdat we vooral wilde dat iedereen een leuke dag zou hebben en de route kon afbreken wanneer hond/kind of inzittende moe werd. Tijdens de rit waren er een heel stel leuke vragen die beantwoord "moesten" worden en ook hadden we maar liefst drie wandellocaties uitgekozen. Op alle locaties was er een "doe" opdracht met foto en een aantal vragen geselecteerd.
Dit leverde heeeeel veel mooie foto's op! Het liefst plaatst ik ze allemaal in dit artikel, echter past dat helaas niet :( 

Reactie plaatsen

Reacties

Marijke Sinning
3 jaar geleden

Jeetje wat heftig om dan door te moeten na het verlies van jullie maatje! Heel veel sterkte gewenst!

En ja wij waren gestart om 10.30 en om 17.30 ongeveer weer terug om formulier af te geven🤣 een dag waar Derry, de honden en ik enorm van hebben genoten, nogmaals dank daarvoor.

Groetjes Marijke en een poot van Gabber

Diane
3 jaar geleden

Het was idd een hele leuke weekend, ondanks het gemis van Layla. Ze zal altijd een plekje hebben in jouw hart ❤️

bonnie brandsma
3 jaar geleden

Heel erg verdrietig je maatje te moeten missen 14 is wel een mooie leeftijd. Heel veel sterkte

Sylvia Marin
3 jaar geleden

Gabrielle heel veel sterkte met het verlies van Layla

Els Mul
3 jaar geleden

Jeetje wat een heftige verhaal. Wij wensen je heel veel sterkte met t verlies van Layla.
Liefs van ons.😘😘🐾🐾🐾