Vakantietijd

Gepubliceerd op 25 juli 2022 om 13:36

Ja mensen het heeft even geduurd, maar hierbij dan eindelijk weer een blog :)
Allereerst wil ik (nogmaals) iedereen enorm bedanken voor alle steunbetuigingen, giften, lieve woorden en schouders. Het is hartverwarmend hoe iedereen met ons meeleeft en begrip heeft voor de situatie.

Mede hierdoor kunnen de zaken ook zo goed doorgaan! Ondanks de vakantieperiode en het overlijden van Joshua is KynoSpirit up en running, sterker nog... Er staat een hele hoop gepland en te gebeuren!
Zoals sommige al wel weten is er weer een nieuw gezicht @KynoSpirit! Binnenkort zal hij, Steve de la Parra, zichzelf even beter voostellen. Hij zal als functionele duizendpoot werkzaam zijn hier. Jullie treffen hem dan ook o.a. op de grasmaaier, achter de bar en aan de telefoon!

Aankomende week staat in het teken van plannen! Dat betekend dan ook dat we druk bezig gaan in het boekingsprogramma en dat er weer een nieuwe nieuwsbrief aan komt met allemaal leuke workshops, lezingen en weetjes!
Ik kan jullie al wel vertellen dat we vanaf deze maand iedere dinsdag een osteopaat werkzaam hebben @KynoSpirit, meer informatie over haar: Osteopaat paard en hond Friesland, Groningen, Drenthe (luciadehaan.nl)

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.