Er is er 1 Jarig...

Gepubliceerd op 10 april 2022 om 21:07

Wow vandaag is de dag dat KynoSpirit (stiekem toch wel mijn eerste kindje) 20 kaarsje uitblazen mag! Wat gaaf en wie had dat ooit verwacht... Jeetje 20 jaar...

Zoals jullie op FB en op de site al gelezen hebben, nu nog eerst geen groot evenement, maar wel heel leuk iedere maand een terugkomende 24 uurs actie op onze website! We starten deze maand met onze vertrouwde Best Buddy Snacks in de verkoop voor, jawel hoe kan het ook anders, 20 % korting! Volgende maand op de 10e hebben we weer een super leuke 24 uurs actie en wie weet misschien wel iets met korting op de trainingen of wat anders leuks! (Hierbij meteen ook een oproepje, voor leuke ideeën waar natuurlijk het getal 20 in voor komt!) 

Uiteraard zijn we op de achtergrond nog wel bezig met een super leuk jubileum evenement, maar we hebben nog wat kinken in kabels ed om op te lossen, dus... wat in het vat zit...

Wow 20 Jaar KynoSpirit en dan geen tastbaar feestje in de vorm van een evenement, maar wel een hele leuke online verjaardag, met zoveel leuke wensen via FB! En vanochtend had ik een heerlijke privéles met als grote verrassing een heel mooi horloge! Thanks nogmaals dames, super lief! Oh ja en niet te vergeten de Shushi van gisteravond hahahaha.

Ook zit ik heerlijk te genieten van foto's uit de "oude doos" denk ik terug aan al die leuke duizenden honden die ik in de 20 jaar de revue heb mogen laten passeren. Allemaal even bijzonder en vele hebben echt wel mijn hartje geraakt! Vandaar dat we vandaag ook een speciaal plekje op onze website gemaakt hebben voor de honden die er helaas niet meer zijn, maar nooit vergeten worden! ik nodig jullie dan ook graag uit om geregeld te kijken naar: Rainbowbridge. Mis je jouw hond, graag meld hem/haar aan ik wil ze allemaal terug zien!

2004... het 1e KynoSpirit event en wel de 1e Handlingshow ever!!! 
Ik met mijn altijd heerlijke fotogenieke hoofdje hahaha (puppy Gabriëlle)

 

Ps. als mensen het leuk vinden om meer foto's te zien van deze show laat het me weten!

2006... het 2e Handling event!
Wat een prachtig weer en een super mooie inschrijving! 

Ik ga morgen zoeken naar alle oude catalogi! Wie weet kunnen we er nog wat moois mee maken!

 

Mijn oma (wow oma wish you were still here...) 
"Mini" Joycelien v.d. Sluis, die tot zeer kort nog hier trainde!

 

2010..
De start van het eerste grote Handling Event, met mooie herinneringen! Samen georganiseerd met ShowDogCentre.
Eeuwig zonde dat we dat nooit herhaald hebben!

En dan alweer 10 jaar, ons 1e jubileum weekend, wat was dat een feest! Mooie locatie, super team en heerlijke deelnemers, hieronder een aantal leuke foto's!

Ik zal jullie niet nog meer vermoeien met al deze foto's. Voor mij was vandaag echt een heerlijke dag met super veel mooie herinneringen!!!
En tot slot...
Op naar de volgende 20 jaar, ik ben nog lang niet klaar!

Reactie plaatsen

Reacties

Jolanda
2 jaar geleden

Super gefeliciteerd met deze mijlpaal! Cesar en ik hebben het super naar ons zin bij jouw trainingen!