2021, een bewogen jaar...

Gepubliceerd op 31 december 2021 om 20:47

Het aftellen is alweer begonnen... Nog maar een paar uurtjes en dan is gedaan met het jaar 2021! 

En zo dus ook met mijn goede voornemen om geregeld een blog te gaan schrijven. Ja de mensen die mij kennen zie ik alweer lachen echt weer helemaal Gabriëlle in haar element, heel veel mooie ideeën, maar de uitwerking heeft soms wat voeten in aarde... Ach en dat mag ook gewoon, dat siert KynoSpirit ook weer in haar kleine onvolmaaktheden ;).

En dan is het moment daar, dat ik terugkijk op het bewogen (corona) jaar 2021... Tja wat zal ik zeggen, we hebben weer heel veel moois meegemaakt, veel nieuwe cursisten mogen begroeten, nieuwe vriendschappen gemaakt en als kers op de taart, de komst van Daniil uiteraard ;). Voor iedereen die hem nog niet kent, onze heerlijke komische Barsoi man!

Daniil of the Wicklow Hunters

  

Met de komst van een prachtige nieuwe hond kwamen natuurlijk weer mooie showplannen, reisjes, tripjes en BOEM! Wake-up call, CORONA! Helaas daar gingen veel plannen weer in de lock-down. Maar goed wat in het vat zit... Er komen weer mooie tijden aan (dat houden we ons gewoon voor) want na regen komt... jawel zonneschijn, die jaagt de lock-down weg en maakt plaats voor leuke evenementen en mooie ontmoetingen!

Dan is nu het moment om vooruit te kijken naar het komende jaar 2022!
We starten weer 'heerlijk' in een lock-down, dus het maken van wilde plannen, WIL ik heeeeeeel graag, maar is gewoon erg moeilijk! Ja, morgen (1 Januari) word ik 40 jaar... en 10 April bestaat KynoSpirit alweer 20 jaar. Twee mijlpalen om niet zomaar aan voorbij te gaan, dat MOET gevierd worden... Hoe? Daarover later meer ;) Voor nu, wil ik iedereen bedanken, die het al zoooo lang met mij en KynoSpirit vol houdt! Ik ben iedereen zo enorm dankbaar voor de goede gesprekken, de enorme lol, de steuntjes in de rug en onze gezellige nazit uurtjes. Zonder jullie; mijn ouders, de instructeurs, vrijwilligers en alle cursisten, was KynoSpirit niet het succes wat het vandaag de dag is! 
Dus laten we van 2022 een KNAL jaar maken, Corona of geen Corona we gaan genieten, lachen, huilen en dat alles met elkaar en onze trouwe viervoeters!

Reactie plaatsen

Reacties

Annemarieke
2 jaar geleden

Ach laiverd lees nu net je blog. Dubbel gefeliciteerd. Jammer dat we er geen feest van kunnen maken. hopen gauw op betere tijden waarin we de tijd even terugwinnen draaien😍😘😘😘

Liefs Annemarieke Pip en Sis

Klaske
2 jaar geleden

Hé lieve Gabrielle lees je bericht nu pas
Gefeliciteerd met je verjaardag en deze mijlpalen moeten zeker gevierd worden en op naar alle goeds voor dit jaar jij en kynospirit in het algemeen zijn toppers mijn honden zijn nu met pensioen maar zeg nooit nooit wat in het vat zit verzuurt niet of zo als de kinderen wat ouder zijn willen wij ook een hond nemen en komen we vast weer bij je langs dikke knuffel

Kim
2 jaar geleden

Van harte Gabriëlle, met je verjaardag en het 20 jarige bestaan! Ben enorm blij dat we je gevonden hebben dit jaar, zo ontzettend leuk om bij jou Body Awareness te volgen. Ik kijk alweer uit naar de volgende keer, als het aan Joey lag zouden we geloof ik elke dag gaan haha (eerlijk gezegd, als het aan mij lag ook). Liefs Kim en Joey