Nog maar heel even...

Gepubliceerd op 3 april 2021 om 22:15

Uit de "oude doos" 

... en dan...
Dan bestaat KynoSpirit 19 jaar en gaan we ons 20ste jaar vieren! 
Zoals jullie al wel eerder gelezen hebben, ja ik val in herhaling maar vind het dan ook wel heel speciaal! Hoe we van een kleine meisjes droom een heuse werkelijkheid hebben kunnen maken en we natuurlijk nog lang niet klaar zijn!

Het leek gisteren dat ik met mijn ouders op de bank zat te verzinnen wat voor bedrijf ik dan wilde starten... Ik trimde ons ras de Irish Glen of Imaal terrier maar ja ik was geen trimsalon, ik gaf showtrainingen dus tja ook geen hondenschool. En wees eerlijk op je 20ste weet je echt nog niet wat ja later worden wilt :) 

Dus... daar was het, een kynologisch adviesburo! Want tja, met deze uitgebreide allesomvattende naam kon ik alle kanten op! En had ik ruimte om mezelf iedere kant op (binnen de kynologie) te ontplooien! Hoe ik dan kwam aan Spirit? Dat is aan mijn pa de eer! Hij zei meteen, Sprit dat past gewoon bij jou! Daar was je dan... Mijn eigen bedrijf: Kynologisch Adviesburo Spirit. Wat nu gewoon veel lekkerder bekt als KynoSpirit en helemaal ontplooit is als Educatief Honden Centrum.

Zo raar dat dit allemaal zo op de voorgrond komt nu ik met de voorbereiding bezig ben van ons Linnen jubileum. 
Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het alweer zover...
Zojuist hebben we een super leuke proef gedraaid voor de Kwis, we hebben genoten, gelachten en met een wijntje erbij wordt het nog veeeeeeel leuker!
Zo gaaf ook dat we gewoon prijzen kunnen weggeven! En als er nog 10 mensen inschrijven dan ga ik zelfs een gratis strippenkaart weggeven! We hebben maar liefst 8 cateroriën met voor iedere wat wils! Dus wordt ook gewoon nog super spannend, maar vooral heeeeeel gezellig! Nou ik hoef niet meer te benoemen hoeveel zin ik erin heb!

En dan zaterdag de puzzelrit! Ook heel gaaf, heel anders weer, lekker actief en "super out of my comfort zone". Route is klaar, meeste drukwerk is binnen (kleurplaat voor de kids, route, autosticker), meeste spullen voor de goodybags zijn zelfs al binnen! Nu nog de vragenlijst optimaliseren, opdrachten voor de wandelroutes klaarmaken, nog een paar sponsoren kietelen, QR codes optimaliseren en maandag heb ik al een topper bereid gevonden om proefritje te maken. 

Zoals jullie lezen, ik ben weer helemaal in mijn element! 's nachts doorwerken, deadlines halen en genieten. #whoneedssleep #Ilovemyjob!

Ik hou deze blog weer wat korter, dan blijft het leuk om te lezen immers ;) En houd ik nog wat over voor de volgende keer!

Lieve groet, Gabriëlle


« 

Reactie plaatsen

Reacties

D. Huismans
7 dagen geleden

Als het echte keus net zo leuk wordt als het proef, dan wordt het zeker een gezellige avond! Nog tijd om in te schrijven 😀

Gretha Penning
7 dagen geleden

Hoi,ik weet nog,jaren geleden kwam jij nog op locatie om ringtraining te geven.
Buiten, op het veld in Yde..wij waren er met de cockers..Wat was het gezellig..