De voorbereidingen...

Gepubliceerd op 19 maart 2021 om 23:03

Ja mensen, tijd voor een nieuw blog.
Nu alweer? Jazeker wel, er is weer voldoende te vertellen... En dat in "corona-tijd"! 
Allereerst, iedereen super bedankt voor jullie leuke en lieve berichten over onze nieuwe site. En uiteraard over mijn vorige blogje. Echt heel leuk om te lezen.

Nu even tijd voor wat anders, want... we gaan los! Vanaf nu kan iedereen boeken voor ons feestje op 9 en 10 april! 
9 april gaan we los met een leuke KynoSpirit kwis! 
10 april gaan we los met een actieve puzzelrit! 

Elk vrij uurtje wordt nu gestopt in de voorbereidingen en organisatie, echt zoooo fijn om weer even met organiseren van een evenement bezig te zijn. helaas geen hondenshow dit keer en iedereen die mij een beetje kent, weet hoeveel ik hiervan BAAL! Maar goed even weer de focus op wat WEL kan. Omdenken en doorgaan :) 
De route is klaar (in mijn hoofd, nu nog op papier, jaja ik zie jullie al lachen, dat hoofd ja van Gabriëlle... zucht).
Lekker bezig zijn we, gelukkig krijg ik wel heel wat hulp hierbij hoor, met het verzinnen van opdrachten tijdens de route. Maken van de Kwis. Regelen van Sponsoren (ja we willen natuurlijk wel 19 leuke sponsoren hebben voor ons 19 jarig bestaan. Maken van de route op papier. Zooooo gaaf om te zien hoe mooi de omgeving is, heb afgelopen weken alweer zoveel meer mogen leren over het westerkwartier! Echt heel leuk dit. Dus zelfs als jullie niet inschrijven is het voor mij al een feestje geweest om te ontdekken!
Leuke samenwerkingen zijn al gemaakt en voel me vooral heel erg verbonden, dus nu al waardevol dit!
O ja enne ik leer gewoon hoe ik QR codes kan maken! En hoe we het internet nog beter kunnen gebruiken! Dus mensen maak je borst maar nat :) hihihi

En dit alles naast de lessen, waar ik natuurlijk ook nog steeds volop van geniet! Voel me zo gezegend door iedereen die door blijft trainen, maar moet ook wel stiekem bekennen dat ik niet kan wachten dat we weer wat meer mensen in de groep mogen hebben. De wachtlijsten lopen flink vol voor vooral, de BAC2 en BAC3, het proeverijtje, Treibbal, Detectie.... Duimen jullie mee dat we snel weer met meer mogen trainen?
En nee mensen, de veiligheidsregio Groningen schaart hondenscholen niet onder de sport, zelfs niet als je je inschrijft als hondensportschool, dus helaas mogen we nog niet los met 4 honden buiten. Dus ook hier blijven we een direct lijntje maken met de gemeente.

Indien jullie (als het weer kan) als eerst op de hoogte gehouden willen worden over de start van de nieuwe cursussen kunnen jullie de poll invoeren.

Ik wil graag meedoen met de volgende cursus

Reactie plaatsen

Reacties

Gerda Koning
3 jaar geleden

Gezellig

Lydia Russchen
3 jaar geleden

Dag Gabrielle,
wat een mooie, gebruiksvriendelijke site, veel cursussen en een jubileum :)
Tot gauw!